Ποιότητα

Η ιστορία και διαδρομή των μπαχαρικών μας μέχρι να φτάσουν στο πιάτο σας

Το ωραίο με τα μπαχαρικά ΗΛΙΟΣ είναι ότι μπορείτε να τα πάρετε, φρεσκο-συσκευασμένα από το τοπικό σας σούπερ-μάρκετ, και να απολαύσετε “τη γεύση εμπιστοσύνης ΗΛΙΟΣ” στο τραπέζι σας. Για να φτάσουν όμως στο γειτονικό σας μαγαζί κάνουν ένα μακρύ ταξίδι όπου τους επιβάλλονται αυστηροί έλεγχοι καθ’ όλη τη διάρκειά του.

Από τις αρχές του 20ου αιώνα, σχεδόν 100 χρόνια σήμερα, υπήρξαμε πρωτοπόροι στην εισαγωγή και συσκευασία μπαχαρικών και αρωματικών φυτών στην Ελλάδα από περισσότερες από 30 χώρες. Η επιμονή μας στην ποιότητα διακατέχει όλα τα στάδια της οργάνωσής μας, από την επιλογή της πηγής, επεξεργασία, συσκευασία και διανομή σε όλη την Ελλάδα.

Η στρατηγική μας έχει σχεδιαστεί με άξονα στην ποιότητα την οποία αναζητούμε σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η εμπειρογνωμοσύνη των 100 σχεδόν χρόνων λειτουργίας της επιχείρησης έχει δημιουργήσει ένα ευρύτατο φάσμα προμηθευτών και καλλιεργητών, το οποίο συνεχώς επεκτείνεται προκειμένου να διατηρούμε τα υψηλά κριτήρια ποιότητας που έχουμε θέσει. Στην εταιρεία ΗΛΙΟΣ Μπαχαρικά γνωρίζουμε ότι τα μπαχαρικά επηρεάζονται από μεταβαλλόμενες περιβαλλοντικές καταστάσεις και αυτό απαιτεί προσεκτική ελεγχόμενη και συνεπή προσέγγιση. Επειδή πολλά από τα προϊόντα προέρχονται από τροπικές και αναπτυσσόμενες περιοχές του κόσμου, οι προκλήσεις είναι ακόμη περισσότερες. Τα συστήματα ελέγχου ποιότητας, οι διαδικασίες διαχείρισης που εφαρμόζουμε είναι από τις αυστηρότερες στον κλάδο. Αυτό σημαίνει ότι το κάθε προϊόν φτάνει σε εσάς σε άριστη ποιότητα.