1 πακέτο ( 2 φύλλα) ζύμη κουρού
1 αβγό, ελαφρά χτυπημένο
Για τη γέμιση:
500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
4 κ.σ ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1/4 κ.γ. μπούκοβο
1 κ.γ. κύμινο, Μπαχαρικά Ήλιος
1 κ.γ. κανέλα, τριμμένη
1 κ.γ. θυμάρι ξερό
2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. σκόρδο, τριμμένο
1/2 φλ. κόκκινο κρασί
1 ντομάτα στον τρίφτη
100 γρ. γιαούρτι
αλάτι, κατά βούληση
πιπέρι, κατά βούληση