ΥΛΙΚΑ

4 κ.σ. ελαιόλαδο

2 ώριμες μέτριες ντομάτες σε λεπτές φέτες

250 γρ. φέτα

4 αυγά

2 κ.γ. πάπρικα, Μπαχαρικά Ήλιος

αλάτι

2 κ.γ. δυόσμος, αποξηραμένος

μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι, Μπαχαρικά Ήλιος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
  2. Παίρνουμε 4 πυρίμαχα πιατάκια και βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο στο καθένα. Μοιράζουμε τις φέτες ντομάτας στα πυρίμαχα πιατάκια.
  3. Κόβουμε τη φέτα σε 8 φέτες και βάζουμε από 2 φέτες σε κάθε ένα από τα πιατάκια.
  4. Σπάμε απαλά ένα αβγό πάνω από τη φέτα, πασπαλίζουμε με πάπρικα και αλατοπίπερο και ψήνουμε για 20-25 λεπτά.
  5. Σερβίρουμε ζεστά, γαρνίροντας αν θέλουμε με φρέσκια ρίγανη.