ΥΛΙΚΑ

2 μέτριες ντομάτες

120 γρ. φέτα

2 φλ. φύλλα σπανάκι baby

4 μεγάλα αυγά

1/2 φλ. γάλα

1/2 κ.γ. αλάτι

1/2 κ.γ. λευκό πιπέρι, Μπαχαρικά Ήλιος

2 κ.σ. βούτυρο

1 ματσάκι άνηθο (χωρίς τα χοντρά κοτσάνια), ψιλοκομμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες και το σπανάκι και τα βάζουμε σε ένα μεσαίο σκεύος. Με τα χέρια μας θρυμματίζουμε τη φέτα και τη τοποθετούμε στο ίδιο σκεύος.
  2. Σε ένα άλλο σκεύος βάζουμε τα αυγά, το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι. Με ένα πιρούνι χτυπάμε το μίγμα, χωρίς να το αφρατέψουμε.
  3. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε 1 1/2 κ.γ. βούτυρο σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε 1/2 φλ. μίγμα αυγού.
  4. Μετά από 25-30 δευτερόλεπτα, αρχίζουμε να ανακατεύουμε με μία μαρίζ το μίγμα στη μέση του τηγανιού.
  5. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε απαλά το μίγμα για 1-1 1/2 λεπτό. Μαγειρεύουμε μέχρι να δέσει η ομελέτα, αλλά να είναι κρεμώδης και υγρή από πάνω.
  6. Απλώνουμε 1/4 φέτα, 1/4 σπανάκι και 1/4 ντομάτες και λίγο άνηθο στη μισή ομελέτα.
  7. Με μια σπάτουλα διπλώνουμε την ομελέτα. Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.