ΥΛΙΚΑ

15 μεγάλα λευκά μανιτάρια

100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

2 κ.σ. carino για πατάτες, Μπαχαρικά ΗΛΙΟΣ

50 γρ. φρυγανιά

50 γρ. αλεύρι

50 γρ. βούτυρο φρέσκο

100 γρ. γιαούρτι

1 μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

1 μάτσο βασιλικό, ψιλοκομμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
  2. Κόβουμε το κορμό από τα μανιτάρια με προσοχή και τους ψιλοκόβουμε.
  3. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τους ψιλοκομμένους κορμούς με το μείγμα Carino για πατάτες και λίγο ελαιόλαδο και γεμίζουμε τα μανιτάρια. Τα τοποθετούμε σε λαδωμένο πυρίμαχο σκεύος.
  4. Σε ένα βαθύ σκεύος ανακατεύουμε το αλεύρι, την φρυγανιά, το γιαούρτι, το μαϊντανό, το βασιλικό και την παρμεζάνα και δουλεύουμε λίγο το μείγμα.
  5. Με ένα κουτάλι ρίχνουμε το μίγμα επάνω από τα μανιτάρια. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε για 10′ με 15′.